Zien we jou op zondag 26 september bij RCD Tennis?

23 september 2021


Hallo beste tennisleden,
 
Croquetten toernooi
Aankomende zondag 26 september is het weer tijd voor het Croquetten toernooi dat georganiseerd wordt door Fred Bakkenist en zijn vrouw Isje. Dit liefdadigheidstoernooi organiseren zij om geld op te halen voor de weeskindjes op Jakarta Indonesië. Fred en Isje zetten zich hier al jaren voor in en zorgen er persoonlijk voor dat dit echt bij die kinderen terecht komt en helpen het weeshuis opknappen. Er zullen typische indonesische hapjes te koop zijn, opbrengst hiervan gaat naar naar de weeskinderen.
De mensen die zich op hebben gegeven bij Fred zijn inmiddels ingedeeld in pouls en zullen wedstrijden spelen tussen 10:00 uur en 15:00 uur. De lunch met natuurlijk kroketten op het menu wordt voor de tennisspelers verzorgd. Ook is er een prijsuitreiking.  
 
Afscheidsborrel van Rob van Hellemond
Aansluitend is de afscheidsmiddag van onze tennisleraar Rob van Hellemond, die meer dan 25 jaar bij onze club heeft les gegeven. 
Het belooft een gezellige dag te worden bij het tennis Chalet met een drankje en een hapje zullen wij toosten op onze Rob. 
Rob geeft nog tot medio november les, maar willen hem deze dag tussen 15:00 en 18:00 even in het zonnetje zetten voor al zijn trouwe dienst jaren bij RCD. 
 
Het vinyl wordt weer grijs gedraaid door ons gelegenheids duo
De hele dag wordt muzikaal ondersteund door ons RCD DJ Duo Jolanda en Anthoni, zij draaien ook vast wel uw verzoek nummertjes.
 
Ps. Nog oude LP of single's liggen en doe je er niets meer mee, denk dan eens om ze bij Jolanda en Anthoni af te geven.
 
Wij heten u allen van harte welkom zondag de 26ste september om de spelers te komen supporten, te doneren aan de weeskindjes, te toosten op Rob de tennisleraar of om een dansje te doen op uw lievelings plaatje.
 
Tot Zondag!!
 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen