Terugblik op het Annelies Dokman veteranentoernooi

11 oktober 2020


Op woensdag 16 september jl. werd onder fantastische weersomstandigheden het jaarlijkse veteranentoernooi afgewerkt. Het veteranentoernooi dat met ingang van dit jaar een andere benaming heeft gekregen. We praten vanaf heden namelijk over het Annelies Dokman veteranentoernooi, ter nagedachtenis aan Annelies, die afgelopen jaar plotseling overleed en heel veel betekend heeft voor R.C.D. en voor de tennisafdeling in het bijzonder.

Zoals alle voorgaande jaren hadden er dit jaar 32 deelnemers ingeschreven, maar door omstandigheden werd er uiteindelijk gespeeld door 28 deelnemers. Elke deelnemer kwam 3x op de baan, steeds met een andere partner en tegen andere tegenstanders. Het gaat bij dit toernooi vooral om de gezelligheid en omdat het weer meewerkte werd het dan ook een zeer geslaagde dag. De gebruikelijke gezamenlijke lunch was dit jaar wat anders vanwege "corona" maar desondanks gingen de broodjes kroket en alle andere lekkernijen er vlot doorheen.

Dan de winnaars van deze dag. De eerste plaats in poule A was voor Roger Malschaert, terwijl in poule B Piet Vastenhoud met dezelfde eer ging strijken. Bij de dames was het Lilian Spoor die alle andere dames ver achter zich liet met betrekking tot gescoorde games en daarom dus de 1e prijs in ontvangst mocht nemen.

Aan het eind van de dag bedankte Theo Dokman alle deelnemers en werd er onder alle deelnemers nog twee tennistassen verloot.

De tenniscommissie rekent erop dat we in 2021 zonder beperkingen het 2e Annelies Dokman veteranentoernooi kunnen organiseren!!

Nieuwscategorieën Activiteiten


Reacties

avatar
Lilian Spoor 30-10-2020 14:36

Ik heb er van genoten dankzij de goede organisatie en de vrijwilligers die ons zo verwenden. Een groot compliment aan allemaal.🤗🤗🤗

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen