Langzaam aan steeds weer meer gezelligheid op de Tennis Club.

21 mei 2021


Na heel wat teleurstellingen kunnen we weer gaan kijken naar wat er wel georganisseerd kan gaan worden om de gezelligheid terug te brengen op onze club.

 • Helaas is de KNLTB voorjaarscompetitie toch niet van start gegaan, maar vóór 1 juni 2021 kan je nog je team van minimaal 4 spelers opgeven voor de KNLTB najaarscompetie. Dit kan bij competitieleider Ron de Roo
 • Ook is ons 4-daagse open toernooi weer afgelast dat van 1 t/m 4 juli zou plaatsvinden. Het activiteitenteam is nog in overleg of we deze nog verplaatsen of dit jaar alleen dagtoernooien voor leden van RCD zullen gaan doen. Data toernooien volgen snel.
 • Maandag 24 mei start de interne RCD competitie weer onder leiding van Fred Bakkenist en dit is altijd erg gezellig voor nieuwe en al doorgewinterde tennis spelers. Hij plant de wedstrijden in die op maandag avond tussen 19:00 en 22:00 uur gespeeld gaan worden. Elke dinsdag volgt er een ranking uitslag in de groepsapp. Er zijn 12 speelronden, maar je geeft steeds op maandag overdag in de groepsapp aan of je er bent die avond. Heb je interesse om mee te doen, maar zit je nog niet in de competitie app groep, stuur dan even een bericht naar Fred 06-53791890.
 • De tennis commissie heeft aangegeven weer een zomer challenge abonnement te gaan faciliteren, verder informatie volgt zo spoedig mogelijk.

 

 • Vanaf woensdag 19 mei kan het terras gebruikt worden om een consumptie te nuttigen.

  Hopelijk komt de uitbreiding naar een later sluitingstijdstip snel, zodat er ook weer bardiensten ingepland kunnen worden. Tot die tijd zullen de leden van de tenniscommissie tijdens de dagelijkse openingstijden aanwezig zijn om liefhebbers van koffie o.i.d. te kunnen voorzien. De dagelijkse openingstijden zijn:
  maandag van 10.00 tot 13.00 uur
  Dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur
  Woensdag van 10.00 tot 13.00 uur
  Donderdag van 10.00 tot 17.00 uur
  Vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur
  Zaterdag en zondag is het chalet gesloten.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen