It Giet Oan!! betekende toch het giet door?

30 oktober 2021


Beste deelnemers,
 
Wauw, het was me een dagje wel tijdens de clubkampioenschappen op de 30ste oktober 2021. Al voordat de eerste bal werd geslagen, was het hectisch. Wij als activiteitencommissie en jullie als deelnemers hebben nog nooit zoveel op buienradar en andere weerapps gekeken, hoe de weersomstandigheden zich zouden ontwikkelen.
De eerste beslistijd om het door te laten gaan, of te cancelen was 12:00u. De radars gaven toen een redelijk beeld dat de heftige buien langs Dordrecht heen zouden trekken, ondanks dat de verschillende systemen zeker niet allemaal hetzelfde aangaven. Toch maar even uitstel van het beslismoment tot 13:30u om het nog beter te kunnen bepalen, dachten wij. Dat tijdstip gaf ongeveer hetzelfde beeld, welke wij eerder zagen tegen 12:00u.
 
Koppen bij elkaar in het chalet, en toen hebben wij met een meerderheid besloten om het door te laten gaan.
Met het hele team in een noodgang alles opgezet wat er gedaan moest worden om, op 15:00 het balletje te kunnen laten rollen. Op dat moment miezerde het soms en regende het af en toe behoorlijk, maar desondanks trotseerden de  deelnemers het ongemak. De banen waren op dat moment goed te bespelen, en er werden mooie partijen op de mat gespeeld, met een flinke dosis fanatisme en lol. De eerste ronde kon nog worden uitgespeeld, maar  halverwege de tweede ronde werd het dweilen met de kraan open.  Het ging steeds harder regenen en er begon zich al een glinsteringen op baan 1 te vormen, dit was de voorbode van plassen op de baan.
 
Dit was ook het moment om de koppen weer even snel bij elkaar te steken van de activiteitencommissie. Unaniem werd besloten om de clubkampioenschappen af te breken. Net nadat het werd afgebroken begonnen de plassen zich flink uit te breiden , en al gauw waren de tennisbanen omgevormd tot beste zwembanen. 
Helaas het was net zo lekker op gang gekomen en het enthousiasme spatte er vanaf bij iedereen.
 
Inmiddels was de muziek al op volle gang ingezet, gelukkig maar, de club DJ’s Antoni en Jolanda hielden er lekker de mood in met hun voortreffelijke muziekkeuze, waarvoor onze grote waardering! Bedankt toppers, jullie hebben de middag en de avond alsnog tot een succes weten te maken. De dames en heer, die voor de bar en de keuken verantwoordelijk waren zijn wij tevens grote dank verschuldigd. Dit is wat RCD een hechte familieclub maakt en wij danken dan ook iedereen die een steentje heeft bijgedragen om er toch een gezellige en leuke middag/avond van te maken. Chapeau voor iedereen.
 
Namens het activiteitenteam Deborah, Marleen, Michèle, Claudia en Fred
 
Foto: Mieke Zwang

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Claudia Wagemakers 05-11-2021 19:13

helaas had ik jouw racket niet Albert, maar ben blij dat ik die van mij weer terug heb.😊

avatar
Albert Korstanje 02-11-2021 10:12

Na afgelopen zaterdag heb ik een racket van iemand anders in mijn tas; ik of iemand anders heeft de verkeerde gepakt. Het racket wat ik nu heb is grijs met gedeeltelijk oranje randen van het merk Wilson. Mijn racket is een Prince en heeft een sticker aan de binnenkant van de greep waarop mijn naam. Met wie kan ik ruilen?

avatar
Erik Smulders 31-10-2021 21:47

◼️◻️🎾🏆 👏 Bedankt voor de hapjes!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen