Croquetten toernooi

22 september 2020


Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v.: “Weeshuis Kasih Mulia Sejati”  of "Croquettentoernooi"en vermeld hierin je naam en die van je partner en speelsterkte (je kan je ook zonder partner opgeven, dan gaan wij proberen een geschikte tennispartner te vinden).


Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt € 8,- per persoon, waarvan € 3,- naar de kinderen van het weeshuis Kasih Mulia Sejati gaat waar Fred en Isje zich voor inzetten en de rest zal worden besteed aan de welbekende lunch die geserveerd wordt rond 12:30 uur bij het tennischalet. De eerste wedstrijd begint om 10:00 uur en de laatste zal tot ongeveer 17:00 uur duren.

Het inschrijfgeld graag overmaken naar NL84INGB00021.97.401 t.n.v. F.W.T. Bakkenist o.v.v. Croquettentoernooi.

Je speelt 3 wedstrijden van ca. 40 min en dat betekent games tellen. Er kunnen maximaal 28 koppels (56 deelnemers) meedoen, dus wacht niet te lang met inschrijven, want ook hier: vol is vol.

Doe je niet mee of wil je het goede doel van Fred en Isje net iets meer ondersteunen dan zijn alle donaties aan de weeskinderen natuurlijk van harte welkom. Dit kan ook naar bovengenoemd rekening nummer overgemaakt worden o.v.v. donatie. Fred en Isje gaan altijd persoonlijk het opgehaalde geld in het weeshuis investeren, zo weten zij precies wat er mee gebeurd (hun reis wordt niet van de donaties betaalt). Dit jaar met Corona en zonder reizen is dus wel een tegenslag geweest, hopelijk wordt 2021 beter en kunnen zij de blije kinder gezichten weer tegemoet zien.

Doe jij gezellig mee?

 

 

Nieuwscategorieën Activiteiten


Reacties

avatar
Lilian Spoor 23-09-2020 15:37

Ik vind dit een geweldige actie en ondersteun het van harte dit mooie werk. Groet Lilian.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen